Algemene Voorwaarden

Lees deze Algemene Voorwaarden (“Voorwaarden”) aandachtig door voordat u gebruik maakt van de website Beoordelingen Elektrische Rolstoelen (de “Website”) die door ons wordt beheerd. Uw toegang tot en gebruik van de website is afhankelijk van uw aanvaarding en naleving van deze voorwaarden. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bezoekers, gebruikers en anderen die de website willen bezoeken of gebruiken.

Intellectueel eigendom:
De inhoud op de Website, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo’s, afbeeldingen en software, is eigendom van Beoordelingen Elektrische Rolstoelen en wordt beschermd door toepasselijke auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten. U mag geen inhoud van de website reproduceren, wijzigen, verspreiden of opnieuw publiceren zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming.

Disclaimer van aansprakelijkheid:
De informatie op de Website is alleen voor algemene informatieve doeleinden. We geven geen verklaringen of garanties van welke aard dan ook, expliciet of impliciet, met betrekking tot de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of beschikbaarheid van de informatie. Uw gebruik van de website en het vertrouwen op enige informatie is op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, gevolg- of punitieve schade die voortvloeit uit uw toegang tot of gebruik van de website.

Externe links:
De website kan links bevatten naar externe websites of bronnen die geen eigendom zijn van of beheerd worden door ons. We hebben geen controle over de inhoud, het privacybeleid of de praktijken van deze websites van derden. Wij zijn niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor verlies of schade veroorzaakt door uw gebruik van externe links.

Neem contact met ons op:
Als u vragen, opmerkingen of zorgen heeft over deze voorwaarden of het gebruik van de website, neem dan contact met ons op via:

Telefoon: 06-85383813
Adres: Adriaan Loosjesstraat 36, 1035XS Amsterdam
E-mail: [email protected]
Door de website te bezoeken of te gebruiken, erkent u dat u deze voorwaarden hebt gelezen en begrepen en dat u ermee instemt hieraan gebonden te zijn.

Scroll to Top